KREATIVA SILFI

 

 SILFI KREATIVA

kreativa

 SILFI KREATIVA

Brojevi i računi su svijet za sebe. Kako bismo ih bolje doživjeli, s njima bolje upravljali, potreban je i odmak kreativni odmak. Upravo tako je i nastala SILFI KREATIVA.

SILFI KREATIVA  je strast, hobby i velika ljubav  Mr. oec Ljiljane Sinovčić iz Zagreba.

Svoju kreativnost izražava  kroz slikanje akrilnim bojama na slikarskom platnu  na  namještaju, tkaninama i staklu. Osobito se voli kreativno izražavati kroz oslikavanje svile. Sretna sam kad me zovu i kažu “oslikajte nam zid u sobi”.Volim takve izazove.

Kreativno  oslikavanje boca, vaza, svjećnjaka , svjetiljki preko tkanina i blagdanskih ukrasa, pomaže nam da  lakše rješavamo probleme, odnosno da se lakše  nosimo izazovima modernog društva.

Kreativnost je dio onoga što nas čini ljudima.

Kreativno  promišljanje  je način opuštanja  koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju važnog posla  za svoje klijente kojima vodim knjigovodstvo, ali i novu djelatnost tvrtke SILFI d.o.o. koju sam nazvala  SILFI kreativa.

Kreativa je univerzalni ključ i biser mudrosti koji nam daju poseban uvid u naš osobni i profesionalni život. Tako nam pomaže da  postignemo bolje i više u našim svakodnevnim poslovnim  zahtjevima.

Kreativnost  je suprotnost  rutini , i potrebna nam je da se odmorimo od  brojeva i računa. Raširite krila kreativnosti i pustite da vas vodi u opuštanju i uživanju. Tako  ćemo biti motivirani da  postignemo više i bolje  u našem profesionalnom obavljanju zadataka u knjigovodstvu.

Brojke su me okruživale cijeli život i nisam ni pomišljala da imam nekog umjetničkog dara, sve do jednog trenutka  kada sam radi zabave  krenula na radionicu slikanja  u studiju TANAY. Nakon toga krenula sam  na radionice u Centru za likovni odgoj grada Zagreba, Rokov perivoj 4. Obje radionice  od srca preporučujem! Otkrila sam način opuštanja koji me čini dobrim suradnikom i uspješnom  u obavljanju  knjigovodstva za svoje klijente

Podržite SILFI kreativu na:  Facebook kontaktirajte  Ljiljanu Sinovčić

 

 

knjigovodstvo je ogledalo firme